Mikulás Mentőakció 2021.01.24.
2020.10.28.

Segíts a Mikulásnak és juttasd el a rászoruló gyermekeknek és családoknak szánt ajándékokat a kiindulási pontból a titkos végállomásig!

 

A Mikulás Mentőakció egy Magyarországon egyedülálló autós kalandtúra alapító futama, ahol a jótékonyság, a szórakozás és az ügyesség egy élményben párosul. Az eseményen saját autókkal, valamint minimum kétfős csapatokban tudtok nevezni, a rajt helyszínén pedig csupán egy tájékozódási itinert, valamint egy teljesítendő feladatsort kaptok kézhez. A túra során számos titkos ellenőrzőpontot érintve, változatos, szórakoztató logikai-ügyességi feladatokat kell megoldanotok, melyek segítségével pontokat szerezhettek és persze eljuthattok a végcélhoz, a rászorulók támogatásához.

 


*** A jótékonyság nevében! ***


A nevezési díjadból az előre regisztrált mélyszegény családok igényeit valósítjuk meg, melyet te magad vihetsz ki a túra egyik feladataként (a sok közül).

 

 


*** Mivel jutalmazzuk a legügyesebb túrázókat? ***


A túra során legtöbb pontot összegyűjtő első három csapat egyedi kupákkal, valamint értékes tárgyi nyereményekben részesül. Fődíjunk már 300.000 Ft érték felett jár!

 


*** A túra részletei, nevezés ***


A túrára 2021. január 24-én (vasárnap) kerül sor. Az útvonal minden résztvevő számára titkos, kizárólag a rajt helyszínén kapott itiner, valamint a túra során kapott feladatok alapján tudtok tájékozódni. A túra reggel indul, az időtartama kb. 5-6 óra. Az eredményhirdetésre, adomány- és díjátadóra pedig délután 17:00-kor kerül sor. A nevezési díj 2 főre bruttó 29.900 Ft, mely tartalmazza a túra közben szükséges belépőket, szállítandó adományokat, valamint egy könnyű vacsorát a cél helyszínén (amennyiben ezt a COVID-19 rendelkezések engedik). Természetesen több fős csapatokban is nevezhettek, minden további kísérő díja 9.900 Ft / fő, 14 év alatti gyermekek esetén 4.900 Ft / fő .

 

A túrára nevezni az: 

-----> info@mentoakcio.hu <----- e-mailcímen tudsz, a válaszlevélben pedig megkapod a túra jelentkezési űrlapját, melyben adataidat kitöltve adhatod le a nevezésed.

 

 

Az esemény zártkörű, a nevezés határidő 2021. január 10!

 

 

Légy Te is egy napra a Mikulás segédje!

Készen állsz a kalandra?

Korábbi hírek:

Régebbi hírek:

Termékeink: