Mikulás Mentőakció 2020
2020.10.28.

Segíts a Mikulásnak és juttasd el a rászoruló gyermekeknek és családoknak szánt ünnepi ajándékokat a kiindulási pontból a Mikulás titkos főhadiszállására!


A Mikulás Mentőakció egy Magyarországon egyedülálló autós kalandtúra alapító futama, ahol a jótékonyság, a szórakozás és az ügyesség egy élményben párosul. Az eseményen saját autókkal, valamint minimum kétfős csapatokban tudtok nevezni, a rajt helyszínén pedig csupán egy tájékozódási itinert, valamint egy teljesítendő feladatsort kaptok kézhez. A túra során számos titkos ellenőrzőpontot érintve, változatos, szórakoztató logikai-ügyességi feladatokat kell megoldanotok, melyek segítségével pontokat szerezhettek és persze eljuthattok a végcélhoz, a Mikulás Gyárhoz™!


*** A jótékonyság nevében! ***


A Mikulás Gyár™ tartós élelmiszert, tisztító- és tisztálkodási szereket, jó minőségű ruhát, könyvet, játékot, édességet vár adományként, melyeket a rászoruló gyermekeknek, családoknak juttatnak el a vöröskereszt segítségével. A túra legfőbb célja az ő támogatásuk: a rajt helyszínén (a nevezési díjakból vásárolt, valamint támogatóink által felajánlott) adományokkal pakolhatod meg autód csomagterét, melyeket a túra során személyesen Te juttatsz célba! Emellett természetesen Te is készülhetsz saját ajándékokkal, arról nem is beszélve, hogy az ellenőrzőpontokon további adományokat vehetsz fel a kalandok során!


*** Mivel jutalmazzuk a legügyesebb túrázókat? ***


A túra során legtöbb pontot összegyűjtő első három csapat egyedi kupákkal, valamint értékes tárgyi nyereményekben részesül. Fődíjunk egy 100.000 Ft értékű, autósok számára összeállított szerszámcsomag és támogatóink egyéb tárgyinyereményei!


*** A túra részletei, nevezés ***


A túrára Mikulás napján, 2020. december 6-án (vasárnap) kerül sor. Az útvonal minden résztvevő számára titkos, kizárólag a rajt helyszínén kapott itiner, valamint a túra során kapott feladatok alapján tudtok tájékozódni. A túra reggel indul, az időtartama kb. 5-6 óra. Az eredményhirdetésre, adomány- és díjátadóra pedig délután 17:00-kor kerül sor. A nevezési díj 2 főre bruttó 29.900 Ft, mely tartalmazza a túra közben szükséges belépőket, szállítandó adományokat, valamint egy svédasztalos vacsorát a cél helyszínén (amennyiben ezt a COVID-19 rendelkezések engedik). Természetesen több fős csapatokban is nevezhettek, minden további kísérő díja 9.900 Ft / fő, 14 év alatti gyermekek esetén 4.900 Ft / fő .

 

A túrára nevezni az


-----> info@mentoakcio.hu <----- e-mailcímen tudsz, a válaszlevélben pedig megkapod a túra jelentkezési űrlapját, melyben adataidat kitöltve adhatod le a nevezésed.

 

Az esemény zártkörű, a nevezés határidő 2020. november 25!

 

Légy Te is egy napra a Mikulás segédje!
Készen állsz a kalandra?

Termékeink: